از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد.
در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته
سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ
ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه
قابل استفاده است .
برای تهیه پودر لبو
آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و
روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب
و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر
زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم
بیندازید و استفاده کنید .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com
- ۹۶/۰۲/۲۷