طرز تهیه کیک نارنگی
مواد لازم برای کیک نارنگی :
آرد | 2 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
پکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | 1 لیوان |
شیر | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
آب نارنگی | آب یک عدد نارنگی |
طرز تهیه کیک نارنگی:
ابتدا شکر و تخم مرغ را هم زده تا کشدار و کرم رنگ شود بعد شیر، روغن مایع، آب نارنگی رو اضافه می کنیم هم می زنیم.
حالا همزن را کنار گزاشته و با لیسک آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم آرام آرام اضافه می کنیم و به شکل دورانی هم می زنیم.
قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب ریخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت 175 روشن کردیم به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم بعد با سس و یا پودر شکر تزیین کرده سرو می کنیم.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
- ۹۶/۰۲/۲۵